Daikin légkondicionáló

 

A Daikin légkondicionálók a minőséget és megbízhatóságot képviselik a klimatizálásban mind lakossági, mind kereskedelmi és ipari téren.
 

Daikin cég története
 

A Daikin céget Daikin Industries Ltd. néven Mr. Akira Yamada hozta létre Japánban 1924-ben azzal a céllal, hogy tökéletesítse és minőségben fejlessze a levegő mozgató és légkondícionáló szerkezeteket. 1933-ban elsőként kísérletezte ki a fluor alapú hűtőgázt. 1936-ban telepítették japánban az első klíma berendezésüket egy személyszállító vonatba, és 1951 óta tömegtermelésben gyártanak és fejlesztenek hőszivattyús rendszereket lakossági ügyfelek számára. Az igazi ok, amiért a Daikin még ma is piacvezető a légkondicionálók között az az, hogy semmi más nincs a termék palettájukon, csak a klímaberendezések. Így nem kell megosztaniuk a fejlesztési és gyártási beruházásokat más termékekkel. Egy dologra koncentrálnak, és ennek meg is van az eredménye.
 

A cég abban is különbözik versenytársaitól, hogy saját fejlesztésű kompresszorait, valamint elektronikáját is Japánban gyártja le, és csak a szerkezeti alkatrészek gyártását és az összeszerelést bízza külföldi országokra. Így tudja biztosítani a magas minőséget és megbízhatóságot.
 

Daikin Emura, FTXG-LW 2014Sok-sok éves tapasztalatuknak köszönhetően a legjobb komfortot tudják Önnek biztosítani lakásában az év bármely szakában. Mono split vagy multi rendszerről legyen szó, az igényeit a széles paletta tökéletesen ki tudja elégíteni. A beltéri egységek rendkívül letisztultak és ergonomikusak. Még az alap modell is könnyen illeszkedik a lakótér bármely helységébe. A Daikin cég innovativitását jelzi az is, hogy Európai designereket vontak be a fejlesztésekbe, így kívánják teljesíteni az eltérő kultúrák és ízlések igényeit.

A cég már a kezdetektől elkötelezte magát a környezetvédelem mellett. Élen jár az inverteres technológiában, ennek köszönhető készülékeinek magas energiatakarékossága. A környezet védelme nem csak a berendezéseknél jelenik meg, de a teljes gyártási folyamatban is. A tervezéstől a gyártósorokon keresztül a dolgozók mindennapi teendőiig minden folyamat lépését a környezettudatosság vezérli. Ezt az is alátámasztja, hogy a Daikin volt az első Európában, aki megszerezte az ISO14001-es környezetvédelmi tanúsítványt, ami a nulla hulladék irányelvet képviseli.

 

2013. január 1. óta új energiahatékonysági címke lépett életbe. Ez már a szezonális hatékonyságot mutatja, és A+++-tól D minősítésig terjed. A Daikin gyártó lakossági klíma berendezései között nincs A minősítésnél rosszabb termék.
 

Cégünk, a Klímatechnika Bt. 2006 óta forgalmaz Daikin klímákat, és 2008 óta hivatalos partnere a gyártónak. Évente 150-200 db Daikin klíma berendezést telepítünk főleg Budapesten és környékén, de az Ország egész területén szereltük már légkondicionálóikat. Tapasztalataink alapján amennyiben hozzáértő szakember végzi a klíma telepítést, majd pedig a kötelező karbantartásokat, a meghibásodás aránya 1500/1-hez. A garanciális hálózat és az alkatrész ellátottság kiváló, így akár 1 napon belül is elvégezhető a klíma javítás.
 

Tekintse meg Daikin klímaeszközeinket webshopunkban:
 

Webshop látogatás

>
    4.8 / 5, (5 vélemény)